Evenimente


Nume Noi” 
aduc „Saxofonul Romantic” la Sala Ateneu

Asociaţia Culturală „Nume Noi” şi Filarmonica „Mihail Jora” organizeaza in data de 29 aprilie, de la 18.30, la Sala Ateneu din Bacău, concertul extraordinar „Saxofonul Romantic”. Scopul concertului este caritabil. 
Cu fondurile strânse vor fi ajutaţi copiii talentaţi din familile vulnerabile. Spectacolul va conţine cele mai iubite hit-uri din genurile romantic şi jazz. Saxofonistul Serghei Muşat, solist al Filarmonicii „Mihail Jora” dar şi al Filarmonicii Naţionale a Moldovei va interpreta piesele „Love Story”, „My Way”, „Yesterday”, „Feelings”, „Theme from Paradise”, „Woman in love”, „Historia de un amor”, ş.a. 

Va asteptam sa va alaturati proiectului nostru!Cerere in casatorie      de A.P.Cehov


 
n

 A. P. Cehov surprinde initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se insoare cu fiica vecinului sau.

Insa, departe de romantismul si armonia care se presupune ca ar trebui sa guverneze un astfel de moment unic, cei doi potentiali miri se cearta aprig din motive derizorii.

Ciocnirea personalitatilor lor puternice, crizele de ipohondrie ale petitorului, incurcatura in care se gaseste tatal miresei si incercarile sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau nastere unui comic de situatie savuros.

Va invitam, asadar, la Teatrul Municipal '' Bacovia'', duminica, 17 aprilie , orele 19.00 pentru  a afla deznodamantul acestei confruntari dinamice si originale!

Autor: MURIEL MANEA 

după A.P. CEHOV


Distribuţia:
Natalia Stepanovna: ELIZA NOEMI JUDEU
Ivan Vasilievici Lomov: BOGDAN BUZDUGAN
Stepan Stepanovici Ciubukov: CRISTIAN TODICĂ
Servitorul: ŞTEFAN IONESCU

Regia artistica: MURIEL MANEA
Scenografia: CRISTINA CIOBANU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu